Musorujsag
Élő Eredmények

Hangya Szilveszter szerint a Paks ellen is az történt, „ami általában szokott”

m4sport.hu
A MOL Fehérvár FC 2-0-s előnyről sem volt képes legyőzni a Paksot, így továbbra sem tudott idén mérkőzést nyerni hazai pályán és a 24. fordulóban hátránya 5 pontra nőtt a második helyezett Puskás Akadémia mögött.

A Fehérvár góljait Petrjak és Zivzivadze szerezte, de a hajrában Haraszti Zsolt 7 perc alatt duplázott, így pontot mentett a Paks, a Fehérvár kezéből pedig ismét egy megnyertnek tűnt mérkőzés csúszott ki.

Mi történt, adódott a kérdés.

„Ami általában szokott” – felelte Hangya Szilveszter, a Fehérvár magyar válogatott hátvédje, utalva arra, hogy az utóbbi hetekben csapata rendre nem tudja megőrizni előnyét vagy győzelemre váltani fölényét.

„Az összes helyzetet, amit kidolgoztunk, kihagytuk, a foci alapszabálya, ha nem rúgod be a helyzeteidet, kapni fogsz, ez ma is úgy néz ki, hogy ült” – tette hozzá.

„Erre nem tudok már mit mondani, végig azt éreztem, hogy kézben tartjuk a mérkőzést, az ellenfél össze vissza ívelgette a labdát, ez az egy játékuk volt, ezt hellyel-közzel meg is oldottuk, két ilyen gólt kaptunk, nem tudok rá mit mondani.”

A 27 éves játékos szerint, 2-0 után el kellett volna dönteniük a meccset, berúgni a harmadik gólt és onnan már nem lett volna esélye Bognár György együttesének.

Hangya megjegyezte, úgy érzi, a csapat kijött a gödörből, annak ellenére is, hogy a döntetlennel csapata idén továbbra is nyeretlen hazai pályán.

„Háromszor kikaptunk, most ikszeltünk, én azt mondom, kijöttünk a gödörből, most is látszott a csapaton, hogy koncentráltabbak voltunk és odatettük magunkat, ezeket a butaságokat kellene kiküszöbölnünk, és akkor ezeket a meccseket is be tudnánk húzni.”

További tartalmak