Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az MLSZ 5 mérkőzésre eltiltotta Bognár Györgyöt

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága 5 bajnoki mérkőzésre eltiltotta Bognár Györgyöt, a Paksi FC vezetőedzőjét.
(fotó pakisfc.hu)

Bognárt az OTP Bank Liga hétvégén rendezett 25. fordulójának Paks-Mezőkövesd (2-2) mérkőzésén reklamálás miatt kiállították, de a piros lappal nem ért véget a történet, olvasható az MLSZ kedden közzétett fegyelmi határozatában.

„Bognár György a március 6-i Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC bajnoki mérkőzés 93. percében kapott sárga lapos figyelmeztetése után sértő kifejezést használt a játékvezetők személyére, ezért a játékvezető kiállította. A szakvezető ezt követően a játékoskijáróban a tartalék-játékvezető személyére használt sértő kifejezést, majd a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón többször sportszerűtlenül, üvöltve tiltakozott a játékvezetők működése ellen. Bognár György ezzel a Fegyelmi Szabályzat 22.§ 1. és 2. bekezdésében meghatározott fegyelmi vétségeket követte el, előbbi vétség 1-6, utóbbi 3-8 mérkőzésre szóló eltiltással büntethető.”

Az 59 éves szakembernek korábban is meggyűlt a játékvezetőkkel, a 24. fordulóban rendezett Fehérvár elleni 2-2-után megfogadta, nem foglalkozik többet a bíráskodással.

„Nézd, nem akarok nyilatkozni már a játékvezetésről, mert unalmas.Ez egy olyan kontroll nélküli, belterjes világ, amivel kár szembeszállni. Tehát én azt gondolom, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve” nyilatkozta az M4 Sportnak.

Bognár eltiltása azt jelenti, hogy az NB I 20/21-es szezonjából hátralévő 8 forduló több mint felén nem ülhet le a kispadra. A Ferencváros, az MTK, a DVTK, a ZTE és a Bp. Honvéd elleni mérkőzéseken tölti le eltiltását, legközelebb április 24-én, a Budafok ellen lehet ott az oldalvonalnál.

További tartalmak