Musorujsag
Élő Eredmények

Szavazás: jogosan vették el a DVTK 91. percben szerzett gólját?

m4sport.hu
Bár a helyzetek alapján a Budapest Honvéd állt közelebb a győzelemhez, a hajrában a DVTK talált a kapuba a két csapat szombat esti bajnoki mérkőzésén, ami 0-0-s döntetlennel ért véget.

A ráadás perceiben egy jobb oldali beadás után Luka Marin talált a kapuba, de Bogár Gergő játékvezető érvénytelenítette a gólt. Elsőre nem volt tiszta az ok, de minden bizonnyal a Batik Bence mezét az ötösön meghúzó David Vanaceket látta szabálytalannak.

forrás: M4 Sport

Adódik a kérdés, hogy befolyásolta-e a gólt Vanacek mezhúzása vagy olyan szabálytalanságot követett-e el, amiért mindenképpen szabadrúgást kellett ítélni. Vagy mindkettőre nem a válasz, ön mit gondol?

A találkozó összefoglalóját itt tekintheti meg.

Zoran Zekic, a DVTK vezetőedzője a mérkőzés után az M4 Sportnak adott értékelésében azt mondta, ez maximum kosárlabdában szabálytalan, ráadásul a gólszerző játékostól méterekre történt az eset. A szakember azonban azt elismerte, csapata nem játszott jól és a Honvéd közelebb állt a győzelemhez.

Az M4 Sport szakértője, Bozsik Péter úgy vélekedett, nem látott olyan szabálytalanságot, ami miatt érvényteleníteni kellett volna a gólt, de azt ő is hozzátette, a Kispest nem érdemelt volna vereséget.

További tartalmak