Musorujsag
Élő Eredmények

A Mezőkövesd a Budafok elleni is folytatta kiváló sorozatát

m4sport.hu
A Mezőkövesd hazai környezetben 2-1-re nyert az utolsó előtti helyen álló Budafok ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának vasárnapi játéknapján. Pintér Attila együttese ezzel már 13 mérkőzés óta veretlen az élvonalban.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Budafoki MTE 2-1 (1-1)
Mezőkövesd, zárt kapus, v.: Berke
gólszerzők: Cseri (14.), Vojtus (60.), illetve Kovács D. (37. – 11-esből)
sárga lap: Martic (22.), Vojtus (64.), illetve Jagodics (82.)

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas D., Pillár, Katanec, Vadnai – Nagy D. (Karnyickij, a szünetben), Rui Pedro (Vojtus, a szünetben), Martic, Besirovic – Jurina (Kavtaradze, 68.), Cseri (Neszterov, 81.)

Budafok: Bese – Huszti A. (Iharos, 81.), Jagodics, Romic, Medgyes – Filkor, Oláh B. – Skribek, Csonka (Szabó M., 63.), Ihrig-Farkas (Zsóri, 63.) – Kovács D.

Pintér Attila együttese nagy fölényben futballozott az első félidőben és megérdemelten is szerzett vezetést, azonban a vendégek szinte a semmiből egy büntetőből egyenlítettek nem sokkal a szünet előtt.

A fordulást követően is a hazaiak játszottak veszélyesebben, Cseri fejesénél csak a kapufa mentette meg a budafokiakat. Nem sokkal később azonban már újra vezetett a Mezőkövesd, az első gólhoz hasonló tetszetős jobb oldali akció végén Vojtus volt középen a befejező. A szlovák légiósnak ez volt az első gólja a magyar élvonalban. A Budafoknak a hajrában sem volt lehetősége az egyenlítésre, így a Mezőkövesd magabiztos győzelmet aratott és már 13 bajnoki mérkőzés óta veretlen, hazai pályán legutóbbi 8 bajnokijából hetet megnyert.

Értékelések

További tartalmak