Musorujsag
Élő Eredmények

Géresi: Karrierem végéig elkísér a gyógytorna

Géresi: Karrierem végéig elkísér a gyógytorna

m4sport.hu
Géresi Krisztián január végén igazolt kölcsönben a MOL Fehérvár FC-től a Puskás Akadémiához.A 26 éves szélső 2017-ben szenvedett gerincsérülést, a gyógyulás a vártánál jóval hosszabb lett. A támadó viszont nem adta fel, és hitének, állhatatos munkájának köszönhetően mára olyan teljesítményre képes, amire Marco Rossi is felfigyelt.

Az M4 Sporthíradóban a Puskás Akadémia jó formában játszó játékosa sérüléséről is beszélt, amelyre folyamatosan kell figyelnie és tennie kell annak érdekében, hogy képes legyen pályára lépni, de arról is mesélt, hogy sikerült beilleszkednie új csapatába, amely egyre közelebb kerül az ezüstérem megszerzéséhez a bajnokságban.

Bár Géresi úgy gondolja, hogy a második helyhez még sokat kell dolgoznia neki és a felcsúti csapatnak, de ha képesek tartani jelenlegi formájukat és eredményességüket, akkor meglehet a bravúr.

Amellett sem lehetett szó nélkül elmenni, hogy Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya meghívót küldött neki a nemzeti csapat keretébe, amit óriási megtiszteltetésként él meg, hiszen nem számított arra, hogy megpróbáltatásai után ez megtörténhet vele.

Borítókép: Felcsút, 2021. március 14. A felcsúti Géresi Krisztián (j) és a fehérvári Visar Musliu (b) a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-MOL Fehérvár FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2021. március 14-én. MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak