Musorujsag
Élő Eredmények

Egyelőre nem hivatalos, kivel játszik az Eb előtt a magyar válogatott

m4sport.hu
Stephen Kenny, az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bejelentette, hogy csapata júniusban Magyarországgal és a Rossi-csapat szerdai vb-selejtezős ellenfelével, Andorrával játszik felkészülési mérkőzést, a hivatalos bejelentés azonban egyelőre várat magára.

Az M4 Sport Andorrában tartózkodó riportere, Tihany Viktor próbált informálódni a kérdéssel kapcsolatban. Értesülései szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) arra kérte tagszövetségeit, hogy a márciusi vb-selejtezők befejezése előtt ne jelentsenek be későbbi barátságos meccseket, hogy azok ne vonják el a figyelmet a mostani mérkőzésekről.

Nem tudom, olvastátok-e, de tegnap Stephen Kenny az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya adott egy interjút,…

Közzétette: Tihany Viktor – 2021. március 30., kedd

A magyar válogatott a lengyelek elleni hazai 3–3-as döntetlennel kezdte a világbajnoki selejtezősorozatot, majd 3–0-ra nyert San Marinóban, szerdán 20:45-kor pedig Andorrában lép pályára. A meccset az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

A koronavírus-járvány miatt tavaly nyárról idénre halasztott Európa-bajnokságot a tervek szerint június 11. és július 11. között Európa 12 nagyvárosában, köztük Budapesten rendezik. A magyar válogatott Münchenben találkozik a németekkel, és a Puskás Arénában fogadja majd Portugáliát, valamint Franciaországot.

További tartalmak