Musorujsag
Élő Eredmények

Visszatérhet a Fradiba a szurkolók kedvenc légiósa

m4sport.hu
Besic a szurkolók kedvence volt 2012 és 14 között, most azonban jelentős meccshiánnyal küzdve kellene beverekednie magát a csapatba.

A Ferencváros korábbi védője, Muhamed Besic a nyáron visszatérhet a zöld-fehérekhez, szúrta ki a csakfoci.hu. A válogatott futballista jelenleg az Everton labdarúgója, de a sport.novi.ba szerint nem hosszabbítják meg a 28 éves játékos nyáron lejáró szerződését.

Besicnek Németországból, Törökországból és hazájából is vannak ajánlatai, de a lap szerint a Fradi elsőbbséget élvez nála, mivel már ismeri a közeget. A játékos karrierjét a Hamburgnál kezdte, majd 2012-ben a Ferencváros következett, ahol 2014 nyaráig 50 meccsen szerepelt.

A bosnyák válogatottal részt vett a 2014-es világbajnokságon, majd Az Evertonhoz került. A liverpooli klubnál az elején alapember volt, később kölcsönadták a Middlesbrough-nak és a Sheffield Unitedhez. Ugyanakkor tétmeccsen legutóbb tavaly januárban lépett pályára.

Az biztos, a szurkolóknak nem kell bemutatni a védőként és védekező középpályásként is bevethető játékost, hiszen tavaly egy szavazáson a klub történetének legjobb légiósává választották.

További tartalmak