Géresi remek hete: válogatottság, bombagól

Géresi Krisztián bombája is kellett a Puskás győzelméhez a Mezőkövesd felett.


Puskás Akadémia 2-0-ra nyert a Mezőkövesd ellen az OTP Bank Liga 27. fordulójának zárómérkőzésén. A hazaiak rögtön a találkozó elején előnybe kerültek, a gólt Géresi Krisztián szerezte átlövésből. A folytatásban pedig egy labdaszerzés után rőla állították ki a kövesdiek védőjét, Pillárt. Sokáig úgy tűnt, az ő gólja dönti el a három pont sorsát, de az utolsó utáni pillanatban még Baluta is betalált.

A 26 esztendős játékos idei éve roppant sikeres, hiszen amióta januárban kölcsönbe a felcsúti csapathoz került, ez már a harmadik gólja volt, ráadásul az MTK és az Újpest elleni találata győzelmet ért.

Egy éve még a visszavonulás is megfordult a fejében, hiszen gerincműtétje után nehezen tudott visszatérni, de a Puskásban magára talált, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a múlt heti San Marino elleni vb-selejtezőn aratott győzelem során bemutatkozhatott a válogatottban is.

Ha tartja remek formáját - és gólerősségét -, nem elképzelhetetlen, hogy a nyári Európa-bajnokságon is számít rá Marco Rossi szövetségi kapitány.