Musorujsag
Élő Eredmények

Kalmár Zsolt: Amikor megtudtam a hírt, szinte egész este sírtam

Kalmár Zsolt: Amikor megtudtam a hírt, szinte egész este sírtam

m4sport.hu
Kalmár Zsolt, a Dunaszerdahely magyar válogatott középpályása a DAC hivatalos honlapján őszintén beszélt az érzéseiről, miután megtudta, hogy súlyos sérülése miatt nem léphet pályára a részben magyar rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
Kalmár Zsoltot nagyon megviselte a rossz hír (Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)

A 25 esztendős játékos az Andorra elleni világbajnoki selejtező (4–1) 29. percében sérült meg, ami miatt rögtön le is kellett cserélni.

Noha Kalmár Zsolt másnap pozitívan nyilatkozott és arról beszélt az M1-nek, hogy az MRI-vizsgálat nem mutatott ki szakadást, vasárnapra kiderült, hogy a sérülése sajnos súlyos, így biztosan ki kell hagynia az Európa-bajnokságot.

A középpályás a DAC honlapjának elmondta, lelkileg nagyon megviselte, amikor megtudta a rossz hírt.

„Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám. Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam” – árulta el Kalmár.

„Mindenki, aki ismer, az tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott. Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását. Biztos vagyok abban, hogy erősebben fogok visszatérni – egyszer már sikerült, most is sikerülni fog!”

További tartalmak