Musorujsag
Élő Eredmények

Sigér Dávid pazar góllal köszöntötte kisfiát

Sigér Dávid pazar góllal köszöntötte kisfiát

m4sport.hu
Sokan a szemére vetették, hogy rég szerzett gólt a Fradiban, most viszont lehet, hogy élete gólját lőtte.


A bajnokságot magabiztosan vezető Ferencváros 4-0-ra győzött a Budafok vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában. A 88. percben még csak kétgólos volt a Fradi előnye, de az utolsó percekben előbb Sigér majd Kharaishvili is betalált.

Utóbbi első gólját szerezte a zöld-fehérek játékosaként, de a válogatott középpályásnak is ez volt az első bajnoki találata az idei szezonban. Meg is adta a módját, hiszen egy pazar mozdulattal, a kapunak háttal állva ollózott a bal sarokba, a budafoki kapus mozdulni sem tudott.

Sok emberrel beszéltem mostanában és többen is mondták, régen sikerült gólt szereznem. Ebben a szezonban eddig csak a Celtic ellen találtam be klubszinten. Amióta megszületett a kisfiam, ez az első gólom, ezt szeretném neki és a családomnak ajánlani” – mondta Sigér a találkozó után az M4 Sportnak nyilatkozva.

Kiemelte, a biztos győzelem ellenére nehéz meccs volt, száraz volt a pálya, nem pont a legjobb a gyors játékra. Ugyanakkor dicsérte a csapatát, hogy nem kezdtek kapkodni amikor nem jött az első gól.

Vezetünk, de nem természetes a bajnoki cím, kell a motiváció, hogy a következő meccset is megnyerjük. Ilyen motiváció lenne, ha a szurkolók itt lennének, de most ilyen időket élünk sajnos, remélem minél előbb visszatérhetnek ők is a lelátókra” – mondta azzal kapcsolatban, tetemes előnyük mellett mennyire motiváltak.

További tartalmak