Musorujsag
Élő Eredmények

Szabics Imre: Az MTK a kupaelődöntő esélyese

m4sport.hu
Második mérkőzésén megszerezte első győzelmét Szabics Imre a MOL Fehérvár vezetőedzőjeként, az Újpest elleni 4-0-s siker után az M4 Sportnak értékelt és tekintett előre a jövő heti Magyar Kupa-elődöntőre is.

Az április elsejével munkába álló szakember, akivel idei első hazai győzelmét szerezte a Fehérvár, megköszönte játékosai, a szakmai stáb és minden alkalmazott munkáját, de felhívta a figyelmet, hogy alázatosnak és szerénynek kell maradni, hogy ne csak ez az egy győzelme legyen a csapatnak.

Az Újpest ellen a szezonban harmadszor is fölényesen nyerő Fehérvár megerősítette helyét a dobogón és vasárnaptól már a csütörtöki Magyar Kupa-elődöntőre készülnek, amelyben pont a negyedik helyezett MTK lesz az ellenfél.

„Ez egy nagyon fontos mérkőzés a számunkra, szeretnénk továbbjutni, azonban az MTK a párharc esélyese” – jelentette ki némiképp meglepő módon Szabics, majd így indokolt:

„Mert a forma azt mutatja, hogy mögöttük állunk a tavaszi tabellán, ezért ők a mérkőzés esélyesei.”

A MOL Magyar Kupa elődöntőjében szerdán Kisvárda-Újpest, csütörtökön pedig MTK-Fehérvár párharcot rendeznek, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, az M4 Sport és az m4sport.hu mindkét összecsapást élőben közvetíti.

További tartalmak