Musorujsag
Élő Eredmények

A DAC a hajrában mentett pontot az éllovas Slovan ellen

A DAC a hajrában mentett pontot az éllovas Slovan ellen

m4sport.hu
A második Dunaszerdahely 2-2-es döntetlent játszott a listavezető Slovan Bratislavával a szlovák labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 4. fordulójában.

Az első félidőben jobban játszott a Slovan és Holman Dávid révén vezetést is szerzett (a mostani idényben kilencedik alkalommal volt eredményes a szlovák élvonalban), ám a második felvonásra nekidurálta magát a DAC, amelynek bár kevés lehetősége volt, a 88. percben mégis döntetlenre mentette a rangadót.

A hazaiaknál Kalmár Zsolt súlyos térdsérülés miatt hiányzott a keretből, az ugyancsak magyar válogatott Schäfer András pedig a 77. percben lépett pályára.

A felsőházi rájátszás tabelláját a Slovan vezeti 62 ponttal, a második helyezett FC DAC-nak 49 pontja van.

Szlovák Fortuna Liga, felsőházi rájátszás, 4. forduló
DAC–Slovan Bratislava 2–2 (0–1)
Gólszerzők:
Ramírez (53. – 11-esből, 88.), ill. Holman (6. – 11-esből), Bajric (77.)

DAC:
Jedlicka – Sommer, Kruzliak, Beszkorovajnij, Davis – Blackman, Christie-Davies (Taiwo, a szünetben), Nebyla (Nicolaescu, 83.), Andzouana (Divkovic, 68.) – Balic (Schäfer, 78.), Ramirez. Vezetőedző: Bernd Storck.

Slovan: Ruzinsky – Medvedev, Bajric, Bozsikov, Pauschek – Csavrics (Daniel, 72.), De Kamps, Nono, Moha – Holman (Strelec, 72.), Henty (Abena, 84.). Vezetőedző: Darko Milanic.
Gólszerző: Ramírez (53. – 11-esből, 88.), ill. Holman (6. – 11-esből), Bajric (77.)

 

 

További tartalmak