Musorujsag
Élő Eredmények

Csányi Sándor: A véleménye miatt senki sem kerülhet hátrányba

Csányi Sándor: A véleménye miatt senki sem kerülhet hátrányba

MLSZ
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a szervezet hivatalos honlapján szót ejtett Gulácsi Péter és Petry Zsolt helyzetéről. Az MLSZ közleményét változtatás nélkül közöljük.
Csányi Sándor (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

„Tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek. Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is” –  idézi az mlsz.hu Csányi Sándort.

„Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni ez a most kialakult vita. Nagyon remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak. Kérem a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak.”

További tartalmak