Musorujsag
Élő Eredmények

Eltört Gróf Dávid orra

Eltört Gróf Dávid orra

m4sport.hu
Orrcsonttörést szenvedett Gróf Dávid, a DVSC kapusa, aki a Nyíregyháza elleni másodosztályú bajnoki ráadásában ütközött Farkas Auréllal vasárnap.

A Loki kapusa és a Szpari középpályása egy beadást követően ütközött a levegőben, a játékvezető tizenegyest ítélt a vendégek javára, akik éltek is a lehetőséggel, így ponttal távoztak Debrecenből. A DVSC pontvesztését a Vasas is ki tudta használni, az angyalföldiek az Ajka legyőzésével a tabella élére álltak.

A debreceni klub tájékoztatása szerint Gróf Dávidnál orrcsonttörést állapítottak meg az orvosi vizsgálatok. „A tegnaphoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz” – idézi a DVSC honlapja a kapust, aki az eszméletét nem vesztette el, és az orrcsontja ugyan eltört, de nem mozdult el a helyéről. – Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események.”

Gróf Dávid sérülése a Debrecen–Nyíregyháza bajnokin (Fotó: m4sport.hu)

A 31 éves futballistát meglepte, hogy az eset miatt tizenegyest ítélt a játékvezető, ő pedig sárga lapot kapott. „A történtek óta nem néztem vissza az eseményeket, de véleményem szerint mind a ketten a labdára mentünk, egyikőnk sem akart szabálytalankodni. A játékvezető azt mondta, a támadó érte el előbb a labdát, viszont ha így is van, akkor nem érzem, hogy én bármiben akadályoztam volna” – fogalmazott a pórul járt kapus, aki abban reménykedik, hogy néhány nap kötelező pihenés után a hét közepén már csatlakozhat a kerethez és együtt sikerül visszavenni az első helyet az NB II.-ben.

További tartalmak