Musorujsag
Élő Eredmények

Másfél millió forintra büntették az Újpestet

Másfél millió forintra büntették az Újpestet

MTI
A klub szurkolói a Magyar Kupa-döntőn pirotechnikai eszközöket használtak és rasszista megnyilvánulásaik voltak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága másfél millió forintos büntetéssel és részleges szektorbezárással sújtotta a Magyar Kupa-győztes Újpestet.

Az mlsz.hu-n olvasható beszámoló szerint a fővárosi klubnak az “egészségvédelmi protokollra vonatkozó előírások megsértéséért, szurkolói részéről megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálásáért, pirotechnikai eszköz használatáért és rasszista megnyilvánulásaiért” kell befizetnie a büntetést.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága továbbá elrendelte, hogy az Újpest FC-nek a következő hazai férfi felnőtt nagypályás MOL Magyar Kupa-mérkőzésén le kell zárnia a Szusza Ferenc Stadion D lelátórészének összes szektorát.

Az Újpest FC hétfőn, a Puskás Arénában rendezett MK-döntőben hosszabbítás után 1-0-ra győzte le a MOL Fehérvár FC-t.

Borítókép: Budapest, 2021. május 3. A kupagyőztes Újpest FC csapata a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében, a MOL Fehérvár FC - Újpest FC mérkőzés utáni ünnepélyes díjátadón a budapesti Puskás Arénában 2021. május 3-án. Az Újpest FC nyerte a 2020/21-es labdarúgó MOL Magyar Kupát, hosszabbítás után 1-0-ra győzték le a MOL Fehérvár FC-t. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak