Musorujsag
Élő Eredmények

Marco Rossi nagyon élvezte a száguldást Kiss Norberttel, de a volánhoz nem ülne oda

Marco Rossi nagyon élvezte a száguldást Kiss Norberttel, de a volánhoz nem ülne oda

MTI
Marco Rossi, a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya nagyon élvezte a száguldást a Hungaroringen egy versenykamionban, amelynek volánjánál a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert ült.

Rossi az M1 aktuális csatornának kiemelte: remekül érezte magát a gyors és erős járműben, amellyel menni igazi adrenalinbomba volt. Ám ezek ellenére sem tűnt ijesztőnek számára, mert Kiss Norbert mellett teljes biztonságban érezte magát.

A szövetségi kapitány – aki a válogatott Európa-bajnoki felkészüléséről és Szoboszlai Eb-esélyeiről is nyilatkozott – hozzátette a magyar pilóta abszolút magabiztos volt, így egy pillanatig sem kellett aggódnia. Hozzátette: ő személy szerint nem vállalkozna egy kamion vezetésére, amit sokkal komplikáltabbnak tart a személyautó irányításánál.

Kiss Norbert számára jövő héten kezdődik meg a kamionosok Európa-bajnoki idénye Olaszországban, a következő futamra pedig a Hungaroringen kerül sor, két nappal a magyar labdarúgók első Eb-meccse előtt. A kamionversenyző a közmédiának elmondta: mindig nagyon öröm számára a Hungaroringen körözni, és bízik benne, hogy hasonlóan maradandó élményekkel lett gazdagabb Marco Rossi is.

„Szerintem annak ellenére is élvezte, hogy ment ő már ennél sokkal gyorsabb autókkal is a Hungaroringen, egy versenykamion azonban elég különleges jármű” – nyilatkozta. Hozzátette: a szövetségi kapitány kiváló utasnak bizonyult, és amikor megkérdezte, hogy menjenek-e még egy kört, Rossi hezitálás nélkül igennel válaszolt.

Borítókép: Facebook / Marco Rossi

További tartalmak