Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Rossz időben, de remek hangulatban készül a válogatott az ausztriai edzőtáborban

m4sport.hu
Az edzőtáborban egész nap esett az eső, de amikor a válogatott edzése kezdődött, kisütött a nap.

A magyar labdarúgó-válogatott ausztriai edzőtáborban készül a júniusi Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese kilenc napig tréningezik Ausztriában, majd a felkészülés jegyében jövő pénteken 20 órakor Ciprust, majd négy nappal később, ugyanabban az időpontban Írországot látja vendégül a Szusza Ferenc Stadionban.

Az M4 Sport stábja az ausztriai edzőtáborból jelentkezett be, a csapat első tréningjéről, hiszen ezt megelőzően csak a konditeremben tartottak amolyan átmozgató edzést.

Ma csatlakozott a társakhoz a nyáron az Egyesült Államokba szerződött Gazdag Dániel, és ma estére várják a csapatkapitány, Szalai Ádám érkezését is, de hamarosan megérkezik a lipcsei különítmény Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik. Holender Filipre kedd este még vár egy szerb kupadöntő, de a napokban ő is befut.

A hangulat jó a játékosok és a szakmai stáb körében is, akikhez nemrég csatlakozott Gera Zoltán is. Bár egész nap esett az eső, az edzésre már kisütött a nap, így semmi nem akadályozza a minőségi munkát.

Az edzőtábor végén, június elsején Marco Rossi bejelenti a végleges keretet, azt a 26 játékost, akik részt vehetnek a részben budapesti rendezésű tornán.

A válogatott az Európa-bajnokságon június 15-én a címvédő portugálokkal, négy nappal később a világbajnok franciákkal találkozik a Puskás Arénában, majd június 23-án a 2014-ben vb-aranyérmes németek ellen Münchenben zárja a csoportkört.