Musorujsag
Élő Eredmények

Gólerős támadót szerződtetett a Kisvárda – hivatalos

Gólerős támadót szerződtetett a Kisvárda – hivatalos

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Nagy Mihály Krisztiánt az Ajkától.

 

A 28 esztendős támadó ingyen érkezik a másodosztályból, mivel június végén lejár az Ajkával, így szabadon igazolhatóvá válik.

Nagy Mihály Krisztián az előző idényben az NB II-ben 35 bajnokin összesen 17 gólt szerzett, emellett kiosztott 6 gólpasszt is – a Kisvárda hivatalos honlapja megjegyzi, hogy a csatárt a klub már a téli átigazolási időszakban is meg akarta szerezni, a transzfer azonban akkor még nem jött össze.

„Nagyon szerettem volna NB I-ben játszani, mert úgy érzem, jól sikerült az előző szezonom. Kapóra jött a a Kisvárda megkeresése, nagyon megörültem neki, nem is gondolkodtam sokáig, hogy elfogadjam az ajánlatot. Már télen is nagyon szívesen jöttem volna, de akkor még nem nyílott rá lehetőség. Amilyen biztatóan indult, alakulhatott volna sikeresebben a karrierem, de mostanra letisztult a gondolkodásom, és tudom, mit kell annak érdekében tennem, hogy stabil NB I-es játékos váljon belőlem. Talán még nem későn” – mondta Nagy Mihály Krisztián a megállapodás után.

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak