Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Ferencváros legyőzésével avatta új stadionját a Topolya

A Ferencváros legyőzésével avatta új stadionját a Topolya

m4sport.hu
A Ferencváros 2–1-es vereséget szenvedett a Topolya vendégeként a vajdasági klub új stadionjának pénteki avatómérkőzésén.

A magyar bajnok 17 játékosa hazája válogatottjával a vb-selejtezőkre készül, így Peter Ströger az NB III-ben szereplő labdarúgókkal töltötte fel a keretet, így a kezdőcsapatban kapott helyett a harmadosztályban levezető Leandro, igaz, ott volt az alapembernek számító Tokmac Nguen is.

A szerb élvonal második helyén álló hazaiak úgy kezdtek, ahogyan egy stadionavatón kell, a 15. percben már előnyben voltak, és a félidő során a Fradi nem is igazán tudott veszélyeztetni a 4500 fő befogadására alkalmas TSC Arénában, amely Szerbia egyik legmodernebb stadionja lett.

A második játékrészben már aktívabbak voltak a zöld-fehérek, Vécsei Bálint révén kapufáig jutottak, majd a 84. percben tizenegyest rúghattak, amelyet Vécsei értékesített. A slusszpoén a végére maradt, ugyanis a topolyai Ifet Dakovac a ráadásban kilőtte a Fradi kapujának bal alsóját, beállítva a 2–1-es végeredményt.

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak