Musorujsag
Élő Eredmények

Szalai játszhat Andorra ellen

Szalai játszhat Andorra ellen

m4sport.hu
Az Albánia elleni világbajnoki selejtezőt pozitív koronavírusteszt miatt kihagyni kénytelen Szalai Ádám is pályára léphet szerdán, az Andorra elleni mérkőzésen – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a nemzetközi szövetség által előírt kötelező tesztelés az összes játékos és stábtag esetében negatív eredményt hozott, így Marco Rossi szövetségi kapitány valamennyi egészséges játékosára, így Szoboszlai Dominikra és Szalai Ádámra is számíthat a szerdán 20:45-kor kezdődő vb-selejtezőn, amelyet az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetít.

A magyar válogatott csapatkapitánya múlt csütörtökön, az Anglia ellen 4–0-ra elveszített hazai találkozón kezdőként végig a pályán volt, ám azt követően pozitív tesztet szolgáltatott, így nem léphetett pályára a vasárnap Albániában 1–0-ra elvesztett világbajnoki selejtezőn, izolálták és el is hagyta a telki edzőtábort. Később két, az Európai Labdarúgó Szövetség által is elismert laborban elvégzett PCR-tesztje is negatív lett, most pedig a harmadik vizsgálat sem mutatta ki nála a vírust.

Borítókép: Fotó: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Indulhat a számolgatás – így juthat ki a magyar válogatott a világbajnokságra
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este 1–0-ra kikapott Albániától a 2022-es világbajnoki selejtezősorozat I-csoportjában, így nehéz helyzetbe került a katari tornára való kijutásért vívott harcban. Marco Rossi csapatának a helyzete azért nem reménytelen, a pótselejtezőn való részvételhez vezet egy másik út is. Indulhat a számolgatás…
Magyar futball
Ez az álom még nem ért véget Marco Rossi szerint
Az 1-0-s vereséget követően Marco Rossi szövetségi kapitány értékelte a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményét, és leszögezte, hogy van még lehetőségük a pótselejtezőre, sőt a Nemzetek Ligája rájátszásában is van esélyünk kijutni a világbajnokságra.
Magyar válogatott