Musorujsag
Élő Eredmények

Orosz Pál: Ezeket a neveket más kluboknak nem biztos, hogy könnyű lett volna megszerezni

Orosz Pál: Ezeket a neveket más kluboknak nem biztos, hogy könnyű lett volna megszerezni

m4sport.hu | Szerző: Hercze Kristóf
Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Fradi TV legfrissebb részében szót ejtett a klub két új szerzeményéről, Muhamed Besicről és Marko Marinról.

 

A magyar rekordbajnok néhány napja jelentette be Muhamed Besic és Marko Marin aláírását.

„Óriási dolog, hogy 24 óra alatt két ekkora nevet sikerült szerződtetnünk, nem olyan játékosok, akiket könnyű megszerezni, mármint úgy megszerezni, hogy megbeszélni velük, hogy valóban idejöjjenek, de mindketten nagyon szerettek volna. Most itt ellentmondok magamnak, de azt gondolom, hogy ezeket a neveket azért más kluboknak nem biztos, hogy könnyű lett volna megszerezni” – idézi Orosz Pált a fradi.hu.

„Besicnek volt már egy ferencvárosi kötődése, és ő mondta, hogy mindenképp jönni szeretne. Voltak más ajánlatai, de nem érdekelte. Markónak is voltak egyéb lehetőségei, Törökországból és más helyekről is, de azt mondta, hogy szeretne a Ferencvárosban bizonyítani és elérni valamit a klubbal. Látja, hogy milyen fejlődésen megy keresztül a Ferencváros, figyelték, és felkeltette az érdeklődését mind a klub, mind a város. Az a fejlődés, amin az elmúlt években átmentünk, mindenképp meghatározó. Az, hogy harmadik éve folyamatosan csoportkörösök vagyunk egy európai kupasorozatban, nem mindegy egy ilyen esetben.”

Borítókép: Orosz Pál (Fotó: fradi.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Marko Marin: a Ferencvárossal is szeretnék címeket nyerni
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros újdonsült játékosával, Marko Marinnal a Transfermarkt készített interjút. A német-válogatottban 19 évesen bemutatkozó, majd a tavalyi BL-győztes Chelsea-ben is megforduló játékos jó kedélyűen válaszolt a kérdésekre.
OTP Bank Liga