Musorujsag
Élő Eredmények

Válogatott támadót igazolt a Debrecen

Válogatott támadót igazolt a Debrecen

m4sport.hu
A Lokinak átigazolási díj fizetése nélkül sikerült megszereznie a korábbi támadót, akinek az elmúlt hónapokban nem volt csapata.

A DVSC labdarúgócsapata szerződtette a 37-szeres válogatott Németh Krisztiánt. A kontaktus a most zajló szezon végéig, 2022. június 30-ig szól.

Amint arról a klub honlapja beszámolt, Németh korábban az MTK-ban, a görög AEK Athénban, a holland Waalwijkban és Rodában, az amerikai Sporting Kansasben is bizonyított támadó legutóbb a tengerentúli Columbus Crew játékosa volt, az utóbbi hónapokban nem volt csapata.

Németh Krisztián tagja volt a 2009-ben U20-as vb-bronzot nyerő együttesnek és a 2016-os Eb-nyolcaddöntős magyar válogatottnak is. Görög és amerikai bajnoknak, valamint magyar bajnoki ezüstérmesnek vallhatja magát, az MLS-ben 2015-ben ő lőtte a szezon gólját.

Tőzsér Dániel, a DVSC sportigazgatója azt mondta, a megállapodás mindkét fél számára előnyös: „Személyében egy olyan játékosról van szó, akinek eddigi karrierje megkérdőjelezhetetlenül sikeres volt, s biztos vagyok abban, hogy segíteni tudja a DVSC-t, amely lehetőséget biztosít számára, hogy újra felépítse magát”.

Borítókép: Németh Krisztián (fotó: dvsc.hu)

További tartalmak