Musorujsag
Élő Eredmények

Fegyelmi eljárás indult a Fehérvárral és az FTC-vel szemben szurkolóik magatartása miatt

Fegyelmi eljárás indult a Fehérvárral és az FTC-vel szemben szurkolóik magatartása miatt

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) eljárást indított a MOL Fehérvár FC és a Ferencváros szurkolóival szemben obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnika-használat miatt.

Az NB I 2. fordulójából elhalasztott Fehérvár–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a FEB mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indított szurkolói rendzavarások, köztük megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnika-használat miatt. A szurkolói cselekményeket a fegyelmi bizottság a későbbiekben tárgyaljaolvasható a szövetség hivatalos honlapján.

A szerda esti találkozón a Ferencváros Ryan Mmaee góljával győzött a Fehérvár otthonában, az összecsapást 6006-an tekintették meg a helyszínen.

Borítókép: MTI/Máthé Zoltán

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Derbi: nyomasztó Fradi-fölény, a vezetőedző személye lehet az újpesti esély
Rangadó rangadó hátán – 15 napon belül az ötödik mérkőzésére készül a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata, s bár ebben a sorozatban például egy Leverkusen elleni El-csoportmeccs is volt, a szurkolók egyöntetű véleménye szerint a soron következő Újpest elleni derbi lesz mind közül a legfontosabb. Az FTC komoly esélyese az összecsapásnak, az Újpestnek viszont mindenképpen pontokra lenne szüksége, hogy elmozduljon a kiesőpozícióból.
Magyar futball