Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér kiakadt néhány játékosára: Decemberben vagy ők, vagy én

Pintér kiakadt néhány játékosára: Decemberben vagy ők, vagy én

M4 Sport
Az MTK elleni 1-0-s vereség után megkérdőjelezte egyes játékosok klub iránti elkötelezettségét Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry vezetőedzője, és kilátásba helyezte, hogy télen elköszön majd tőlük.

Bár a szakember a Hidegkuti Nándor stadionbeli pálya talaját is erősen kritizálta, de ennél is jobban kiborította, amit néhány labdarúgójától látott. „Az első félidő botrány volt, kevés futással. A második félidőben a cserék jól álltak be. Teljesen más lett a mérkőzés képe.”

Majd nagy levegővétel után folytatta.

„Tudomásul kell venni embereknek, hogy a klub nagyon sokat tesz értük. Én is megpróbálok mindent megtenni azért, hogy minél nagyobb sikereket tudjunk elérni. Ha valakik erre nem hajlandóak, azoknak nincs helyük közöttünk. Decemberben vagy én, vagy ők. Néhányuknak biztos, hogy befejeződik itt.”

Az dühítette, hogy nem tartották be a taktikai utasításait. És annak, aki „amikor mi nyomunk és benne van a levegőben, hogy bármelyik percben gólt rúghatunk, és nem azt csinálja, amit kell, el kell menni sakkozni, mert csapatjátékban nincs helye” – mérgelődött.

A szünetben Farkas Dánielt, Antonio Vutovot és a válogatott Cseri Tamást is lecserélő Pintér neveket nem említettem, de azt elmondta, lassan kijön, hogy kire lehet számítani hosszú távon, és kire nem. És ha az érintettek nem lennének ezzel tisztában, akkor a tudomásukra fogja hozni. De azt gondolom, ma megtudták.”

Hogy Marin Jurina tizenegyest hibázott, ahhoz csak annyit fűzött hozzá, benne van a játékban. Az épp az MTK-tól érkező Baki Ákos hibájából a hosszabbításban pechesen elúszó egy ponthoz pedig azt:  „Hab a tortán, hogy ilyen szerencsétlen góllal kaptunk ki.”

Borítókép: Pintér Attila (MTI/Szigetváry Zsolt)

További tartalmak