Musorujsag
Élő Eredmények

Kovács Dániel: A Vidi vagyunk, nem pedig egy NB II-es középcsapat​

Kovács Dániel: A Vidi vagyunk, nem pedig egy NB II-es középcsapat​

m4sport.hu
A Debrecenben egy félidőt emberelőnyben játszva a ráadásban pontot mentő Fehérvár vezetőedzője, Szabics Imre szerint a második játékrészben több játékos hozzáállása sem volt megfelelő, a csapat nem is érdemelt volna győzelmet.

„Az első félidőben meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, a másodikban hiába voltunk emberelőnyben, tempótlanul futballoztunk, a Debrecen pedig nagyot küzdött a győzelemért, nálunk ez sajnos nem minden játékosról mondható el. Nem csúsztunk-másztunk úgy, ahogyan ezt a Debrecen tette. Át kell löknünk az autónkat a vonalon, mert egy pontokkal nem fogunk sokra menni. Örülünk a pontnak, hogy a végén ki tudtunk egyenlíteni, de nem érdemeltünk győzelmet” – nyilatkozta a négy bajnoki mérkőzés óta nyeretlen fehérváriak trénere a mérkőzés után az M4 Sportnak.

„Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után – értékelt Kovács Dániel, a Fehérvár kapusa. – Elégedetlenek vagyunk az egy ponttal, de örülnünk is kell neki, mert a végén a tizenegyes megmentett minket. Múlt héten is vesztettünk két pontot és most is, a Vidi vagyunk, nem pedig egy NB II-es középcsapat, nekünk ezeket a meccseket meg kell nyerni sok góllal, nem pedig örülni egy döntetlennek.”

Toldi Gábor, a Loki vezetőedzője rendkívül büszke a csapatára. „Le a kalappal a srácok előtt, hiszen több mint egy félidőn keresztül emberhátrányban voltunk. Emberfeletti küzdelem volt, még tíz emberrel is végig benne volt a játékunkban a gólszerzés lehetősége, minden támadásunk veszélyes volt. Jogosan szereztünk vezetést, majd a semmiből jött az egyenlítés.”

Az NB I-ben 14 év után ismét pályára lépő Németh Krisztián szerint nagyot küzdött a csapat, annak ellenére kalapemelés jár a játékosoknak, hogy nem sikerült győzni. Saját formájával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy nyolc hónapot kihagyott, de keményen dolgozott, a tesztek alapján nincs annyira lemaradva, mint gondolták. „Jól fog jönni a válogatott szünet, dupla annyit kell dolgoznom, hogy utolérjem a srácokat és akkor remélem, jó erőben térek vissza.”

Borítókép: Kovács Dániel (Fotó: m4sport.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek