Musorujsag
Élő Eredmények
×

Waltner Róbert marad a ZTE edzője - videó!

Waltner Róbert marad a ZTE edzője - videó!

m4sport.hu | Dezső Márkó
Az utóbbi napokban beszédtéma volt egy esetleges edzőváltás a Zalaegerszegi TE csapatánál, a klub honlapján megjelent interjúban azonban Végh Gábor klubelnök elmondta, a Fradi elleni mérkőzésen még biztos, hogy Waltner Róbert ül a kispadon. A témával az M4 Sport Góóól!2 című hétfő esti műsora is foglalkozott.

Mint ismert, a Zalaegerszeg hazai pályán 2-0-ás győzelmet aratott az MTK ellen az OTP Bank Liga 8. fordulójában vasárnap délután, ezzel két pontra eltávolodva a kiesőzónától. A mérkőzés után a hazaiak vezetőedzője, a városhoz és a csapathoz több szállal kötődő Waltner Róbert érzelemdúsan értékelt az M4 Sportnak:

„Az edzőkérdés nem rajtam múlik, én szeretném folytatni, szeretnék dolgozni. Olvastam a híreket a sajtóban, úgy voltam vele, hogyha van itt még pár napom, azt megpróbálom kihasználni. Mindenki tudja, hogy ez a város, ez a klub többet jelent.”

Az egyesület elnöke, Végh Gábor ma tiszta vizet öntött a pohárba.

„Róbert és stábja vezeti a csapatot a Fradi ellen. Számomra a kitűzött célok elérése az első, amennyiben ezeket teljesítjük, nincs edzőkérdés a klubnál. Racionális alapon döntök minden esetben és ezt várom el a kollégáimtól is. Ez egy első osztályú futball klub, ahol az érzelmeink nem mehetnek az eredmények rovására, hisz az NB I-es tagság a legfontosabb számomra és a szurkolók számára is” – jelent meg a ZTE oldalán.

Waltner Róbert szerepéről és személyéről Simek Péter, Hajdú B. István és Molnár Mátyás beszélgettek a Góóól!2-ben.

Borítókép: Waltner Róbert (m4sport.hu)

További tartalmak