Musorujsag
Élő Eredmények
×

Schön Szabolcs: Ma sem ment, amit megbeszéltünk, nagyon-nagyon csalódott vagyok

m4sport.hu
A Puskás Arénában Albániától 1–0-s vereséget szenvedő magyar labdarúgó-válogatott két játékosa, Schön Szabolcs és Nagy Zsolt is csalódottan értékelt az M4 Sportnak a lefújás után. Mindkét játékos kiemelte, akárcsak az idegenbeli vb-selejtezőn, ezúttal is az utolsó negyedórában úszott el a mérkőzés, amin létfontosságú lett volna a győzelem a világbajnoki remények életben tartásához.

A találkozó összefoglalóját itt tekintheti meg. 

„Megint az utolsó 15-20 percben hoztuk magunkat olyan helyzetbe, hogy ilyen szituációkból gólt kapunk. Ezt nem egyszer, nem kétszer megbeszéltük, hogy az utolsó 15-20 percre 110%-ig oda kell koncentrálni. Ez ma ismételten nem ment, nagyon-nagyon csalódott vagyok” – mondta az M4 Sportnak Schön Szabolcs, az FC Dallas támadója, aki csereként lépett pályára, az 59. percben Sallói Dánielt váltotta.

„Nagyon jó csapat ellen játszottunk, sok topligában szereplő játékosuk van. Hetven százalékig ült, amit elterveztünk. Csalódott vagyok, mert a hajrában kaptunk egy elkerülhető gólt” – értékelt a válogatottba az októberi selejtezőkre visszatérő, kezdőként pályára lépő Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia szélsője.

„A két gyors szélsőnket nem tudtuk kihasználni és mögéjük kerülni, ezért nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani” – tette hozzá.

Az albán válogatottnak a szeptemberi mérkőzés után a Puskás Arénában is győztest gólt szerző Armando Broja szerint a magyar válogatott egy jó csapat, viszont ők csapatként erősebbek voltak.

„Csapatként egységesebbek voltunk. Kicsit más szituáció volt, mint a szeptemberi gólomnál, de a legfontosabb hogy a találataimmal tudtam segíteni a válogatottat” – nyilatkozta az M4 Sportnak.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek