Musorujsag
Élő Eredmények

Szeptemberben a legjobb edző és játékos is az FTC-ből került ki az NB I-ben

Szeptemberben a legjobb edző és játékos is az FTC-ből került ki az NB I-ben

m4sport.hu
Egyetlen gólt kapva nyerte meg az összes OTP Bank Liga-mérkőzését szeptemberben a Ferencvárosi TC, így nem meglepetés, hogy Peter Söger vezetőedző és a góllövőlistán harmadik helyezett, Ryan Mmaee kapta Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) és az M4 Sport díját. Mellettük a hónap a legszebb gólját és legszebb védését is jutalmazták.

Szeptember vezetőedzője: Peter Stöger

Az osztrák vezetőedző az összes szeptemberi OTP Bank Liga-mérkőzését megnyerte csapatával. Nem csoda, hogy kiemelte, jó formában van együttese: „Az ilyen díjak azt jelentik, hogy jól megy a csapatnak, minden edző annyira jó, amennyire a csapata és az elmúlt hónapban tényleg jól teljesítettünk.” 

Szeptember legjobb játékosa: Ryan Mmaee

A Ferencváros mellett a zöld-fehérek csatára is kiváló formát mutatott a múlt hónapban. Remek fejes góllal döntötte el a Mol Fehérvár elleni rangadót, teljesítményével pedig kiérdemelte a hónap játékosa díjat.

„A csapat nagyon sokat segít, hogy nekem is jól menjen a játék. Azért igazoltam ide, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsak, nagyon örülök az elismerésnek és annak, hogy ilyen gyorsan be tudtam illeszkedni” – vélekedett az M4 Sport kamerái előtt Mmaee.

Szeptember legszebb gólja: Jasmin Mesanovic

A Kisvárda bosnyák támadója egyetlen gólt szerzett a hónapban, a Debrecen elleni egyenlítő találata azonban kiérdemelte a hónap gólja elismerést.

„Nagyon boldog voltam a gól miatt, de nekem sokkal fontosabb volt, hogy a csapat győzni tudott a Debrecen ellen” – mondta Mesanovic, miután megkapta a díjat.

Szeptember legszebb védése: Demjén Patrik

Az elismerést az Újpest ellen idegenben elért 2-2-re végződő mérkőzésen érdemelte ki, amikor Yohan Croizet lövését hárította.

„Nem számítottam rá, hogy ki fogom védeni, szerencsére egy nagyon fontos pillanatban tudtam egy óriási védést csinálni és tudtam segíteni a csapatnak. Most úgy érzem, minden héten ez kell ahhoz, hogy nyerni tudjunk” -fogalmazott Demjén.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak