Musorujsag
Élő Eredmények
×

Boér Gáborral szerződést bontott a Budafok, újra Csizmadia Csaba a vezetőedző

Boér Gáborral szerződést bontott a Budafok, újra Csizmadia Csaba a vezetőedző

m4sport.hu
A Merkantil Bank Liga 15. helyén álló Budafoki MTE újra kinevezte korábbi edzőjét, Csizmadia Csabát az első csapat élére.

 

A budafoki egyesület kedden közös megegyezéssel szerződést bontott vezetőedzőjével, Boér Gáborral – az idén májusban kinevezett 38 éves szakember 13 mérkőzésen irányította a csapatot 5 győzelem és 6 vereség mellett kétszer zárt döntetlennel.

Az első csapat irányítását egy „régi ismerősre” bízta a klub, Csizmadia Csaba 2016 és 2019 között játékosként, 2018 októberétől 2021 májusáig pedig trénerként irányította a budafokiakat. Csizmadia májusban a Pakstól elszenvedett 9-2-es hazai vereséget követően mondott le, de továbbra is az alakulat kötelékében maradt. Most újra felépítheti a csapatot, amely friss kiesőként a 15. helyen áll 12 fordulót követően az NB II-ben.

A szerződésbontásról és az új vezetőedzőről a csapat sportigazgatója, Oláh Lóránt nyilatkozott a budafokimte.hu-nak: „A korábban említett kritikus időszak hosszabb, nehezebb lett annál, mint amire számítottunk és jelentős energiákat emésztett fel. Úgy érezzük, most érkezett el a váltás pillanata. Bízunk Csizmadia Csaba új lendületében és abban, hogy a mostani helyzetben ő tudja megtalálni a legjobb megoldást”.

Boér Gábor mellett a másodedző, Makra Zsolt is távozik Budafokról.

Borítókép: Csizmadia Csaba (Fotó: BMTE Facebook)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek