Musorujsag
Élő Eredmények
×

Csizmadia Csaba: Megkaptam, hogy 36 évesen túl fiatal vagyok edzőnek

Csizmadia Csaba: Megkaptam, hogy 36 évesen túl fiatal vagyok edzőnek

m4sport.hu
A Budafok régi-új vezetőedzője tárgyalt más klubbal is, de az ottani bizonytalanság miatt ismét a piros-feketéket választotta.

Két edzőváltás is történt kedden az NB II-ben, Nyíregyházán Szergej Pacaj helyét Feczkó Tamás vette át, Budafokon pedig Boér Gábort a csapatot áprilisig irányító Csizmadia Csaba váltotta. A fiatal szakember azt követően mondott le korábban, hogy a Budafok 92-re kikapott a Pakstól az OTP Bank Ligában, amellyel lényegében biztossá vált a kiesése.

„A bajnokság hajrájában kikaptunk a Pakstól kilenc-kettőre, nem tehettem mástmondta a lemondásáról az NSO-nak Csizmadia Csaba.   – Az elválásunk azonban békés volt, még ha fájdalmas is. Hétfő délelőtt aztán megkerestek a Budafoktól, és bár tárgyaltam egy másik klubbal, az ottani bizonytalanság miatt nem gondolkodtam sokat. Nekem a Budafok szívügy, és egyébként is bizonyítani akarok, mert a közelmúltban néhány helyről megkaptam, hogy harminchat évesen túl fiatal vagyok még edzőnek, és éreztem is, hogy talán ezért sem bíznak bennem. Budafokon viszont nem ez a helyzet, és meg is akarom mutatni, hogy fiatalon is lehet jó munkát végezni. A keret fele kicserélődött az előző idényhez képest, de előbb nyerjünk meg egy bajnokit, aztán majd még egyet. Sok még az a huszonhét forduló, ami előttünk áll.”

Az MTK Baráti Kör szerint az a titokzatos másik klub a budapesti kék-fehér alakulat lehetett, amelynek bajnoki mérkőzésein visszajáró vendég volt Csizmadia Csaba az elmúlt időszakban.

Bár a Budafok vezetősége a mihamarabbi visszajutást tűzte ki célul, Boér Gábor az NB II 15. helyén adta át a csapatot visszatérő kollégájának, így az edzőváltás aligha volt meglepő a Promontor utcában.

Borítókép: Csizmadia Csaba (Fotó: BMTE Facebook)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek