Musorujsag
Élő Eredmények
×

Helyzetértékelés a DVSC-nél: a klub vezetése gyors fejlődést vár a csapattól

Helyzetértékelés a DVSC-nél: a klub vezetése gyors fejlődést vár a csapattól

m4sport.hu | H. K.
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC vezetése helyzetértékelést és helyzetelemzést kért a szakmai stábtól az elmúlt hetek gyengébb bajnoki szereplése miatt – adta hírül a debreceni együttes a hivatalos honlapján.

 

Ábrók Zsolt cégvezető az egyeztetés után elmondta, hogy „a következő néhány összecsapás meghatározó lehet a DVSC életében”.

„Egyáltalán nem megfeledkezve a játékosok felelősségéről szakmai beszámolót kértünk a szakmai stábtól, vagyis választ arra, mi az oka a csapat hullámvölgybe kerülésének, a mindenki által joggal kritizált teljesítménynek. Arra kértük őket, adjanak magyarázatot a kialakult helyzetre, valamint arra, hogy vizsgálják meg, mennyiben megfelelő játékrendszerben futballozik a csapat. A megbeszélésen első számú szempont a gárda eredményességének gyors és szembetűnő javítása volt” – idézi a klub a hivatalos honlapján Ábrók Zsoltot.

A Debrecen tíz fordulót követően 9 pontjával a 10. helyen áll a magyar élvonalban, és csak jobb gólkülönbsége miatt előzi meg a már kiesőhelyen álló Gyirmótot. Az együttes legközelebb a Magyar Kupában Kecskemétre látogat, majd az NB I-ben az MTK Budapesthez utazik, aztán a Budapest Honvédot fogadja.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak