Musorujsag
Élő Eredmények

Fejen talált egy mezőkövesdi kisfiút a labda, az Újpest csapatkapitánya neki adta a mezét

Fejen talált egy mezőkövesdi kisfiút a labda, az Újpest csapatkapitánya neki adta a mezét

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
Nem csak a futómennyiségében mutatkozik meg, hogy Nikola Mitrovicsnak mekkora szíve van.

Megható történetről számolt be az Újpest FC: a Mezőkövesd elleni vasárnapi OTP Bank Liga-mérkőzés első félidejében egy kirúgást követően a lelátón fejbe találta a labda a hazai csapat egyik fiatal szurkolóját. A lila-fehérek csapatkapitánya, a szerb Nikola Mitrovics látta az esetet, a félidőben odament az ifjú kövesdi szurkolóhoz (aki egyébként a Zsóry U6-os csapatában futballozik is), s neki ajándékozta a mezét.

„Nagyon szép gesztus, itthon már le se tudtuk róla venni. Köszönjük!” – írta a hálás apuka a találkozót követően az Újpest hivatalos Facebook-oldalának.

Borítókép: MTI/Vajda János

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Stöger: A fejlődéshez idő kell
Peter Stöger vezetőedző szerint a Ferencváros játékosai jó teljesítményt nyújtottak a Celtic elleni hazai Európa-liga-mérkőzésen, de a hibák megbosszulták magukat.
Magyar futball
Sosem látott jó kezdés az egyik, két hónap után szerződésbontás a másik oldalon – mérlegen az OTP Bank Liga nyári érkezői
Egy mérkőzést leszámítva – a 4. fordulóból elhalasztott Puskás Akadémia–Ferencváros találkozót január 26-án rendezik meg – lejátszották az OTP Bank Liga 2021–2022-es idényének első harmadát. Az első tizenegy fordulót követően megnéztük, hogy a csapatok nyári érkezői közül mely játékosoknak jött be a klubváltás és hogy kik adósak még a jó teljesítménnyel.
Magyar futball