Musorujsag
Élő Eredmények

Nyíregyházán kötött ki a válogatott kerettag kapus

Nyíregyházán kötött ki a válogatott kerettag kapus

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette a korábbi válogatott kerettag kapust, Hegedűs Lajost.

A 33 éves, 192 cm magas hálóőr 2010-ben az MTK játékosa lett, itt vált meghatározó játékossá. Hat év után a Puskás Akadémiához szerződött, ahol alapember volt, a Magyar Kupában ezüst, a bajnokságban bronzérmet szerzett. 2020-ban a Paks leigazolta, Marco Rossi szövetségi kapitány pedig a bolgár, szerb és az orosz válogatottak elleni válogatott mérkőzésekre készülő magyar válogatott keretébe is meghívta. A paksiakkal végül szerződést bontott, így szabadon igazolhatóként érkezik a Spartacushoz, és a hétvégi Győr elleni meccsen már be is mutatkozhat a Nyíregyházában – írta a szabolcsi együttes hivatalos honlapja.

Hegedűs Lajos korábban 240 mérkőzésen szerepelt az élvonalban, míg a másodosztályban 67-szer állt gólvonal elé. Nyíregyházi szerződése a Transfermarkt alapján a szezon végéig szól.

Borítókép: Fotó: feol.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sosem látott jó kezdés az egyik, két hónap után szerződésbontás a másik oldalon – mérlegen az OTP Bank Liga nyári érkezői
Egy mérkőzést leszámítva – a 4. fordulóból elhalasztott Puskás Akadémia–Ferencváros találkozót január 26-án rendezik meg – lejátszották az OTP Bank Liga 2021–2022-es idényének első harmadát. Az első tizenegy fordulót követően megnéztük, hogy a csapatok nyári érkezői közül mely játékosoknak jött be a klubváltás és hogy kik adósak még a jó teljesítménnyel.
Magyar futball