Musorujsag
Élő Eredmények

Megkeresték, de nem engedi el vezetőedzőjét a Kisvárda

Megkeresték, de nem engedi el vezetőedzőjét a Kisvárda

m4sport.hu
Valóban kapott ajánlatot Joao Janeiro, a Kisvárda labdarúgócsapatának vezetőedzője, a klub azonban úgy döntött, nem engedi el a portugál trénert.

Az OTP Bank Ligában harmadik helyezett Kisvárda sportigazgatója a klub honlapján reagált azokra a sajtóhírekre, amelyek szerint Joao Janeiro iránt más csapatok érdeklődnek. Révész Attila elmondta, valóban volt ajánlata a 40 éves trénernek, tárgyalások is folytak, de maradni fog.

„A múlt héten megkeresett egy ügynökség bennünket, hogy vezetőedzőnk számára lenne ajánlata. Elmondtam az igényünket, hogy milyen áron válnánk meg most tőle, hiszen érvényes szerződéssel rendelkezik klubunkkal. Tárgyalásokig is eljutottunk, de mérlegelnünk kellett, hogy ilyenkor, szezon közben nagyon nehéz megfelelő edzőt találni, nehezebb, mint nyáron vagy télen. Ezért ezt a kockázatot nem szerettük volna bevállalni, miközben büszkék vagyunk rá, hogy játékosaink után már az edzőnk is felhívta magára a figyelmet. Eljöhet majd az az idő, amikor szó lehet az értékesítéséről, de most fontosabb a hátralévő mérkőzések minél jobb eredménye, emiatt nem tudtunk megállapodni a kérővel” – nyilatkozta Révész Attila.

A Kisvárda 12 mérkőzésen szerzett 23 ponttal a harmadik helyen áll az OTP Bank Ligában, a válogatott szünet után pedig a Gyirmót otthonában fog pályára lépni.

Borítókép: Joao Janeiro (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak