Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Most mégis miről beszéljek?!” – Horváth Ferenc kiakadt az Újpest elleni vereség után

„Most mégis miről beszéljek?!” – Horváth Ferenc kiakadt az Újpest elleni vereség után

m4sport.hu
Érthetően feldúltan nyilatkozott az Újpest elleni vereség után a Budapest Honvéd vezetőedzője, Horváth Ferenc, aki különösen bosszús volt Batik Bence kiállítása miatt.

„Hát… most miről beszéljek?! A taktikáról?! Vagy erőnlétről?! A 90. percben, tíz emberrel kétszer visszük a kapusra a labdát, és nem tudjuk berúgni. Az Újpestnek meg egy helyzete van, és azt berúgja. Mégis miről beszéljek?!” – kezdte értékelését a hajrában elbukott bajnoki után a 48 éves szakember.

„A hülyeségeknek, amit csinálunk – válaszolta arra kérdésre, minek köszönhető, hogy idénybeli ötödik bajnokiján került emberhátrányba a Honvéd. – Ha háromszor szól a bíró, hogy ne csináljunk ilyen faultot, akkor ne csináljunk ilyen faultot. Ez óriási fegyelmezetlenség” – utalt Batik Bence kiállítására, majd hozzátette, büntetésre számíthat a csapatkapitány, de „ez a három pont már elment”.

Megjegyezte, „megint egy megnyert meccset veszítettek el, egy ilyen faramuci módon megint”.

Újpesti kollégája, Michael Oenning szerint „hihetetlen volt az utolsó öt perc”, mindkét csapat megnyerhette volna a meccset, az, hogy ez nekik sikerült, játékosai hozzáállásának köszönhető.

„Ez a munkájuk – reagált nevetve arra a felvetésre, hogy mit érzésekkel töltötte el, hogy a cserék fordították meg a találkozót. – A tegnapi edzésen beszéltem Fernandóval, és mondtam neki, hogy az az érzésem, hogy ő dönti majd el a meccset. Néha bejön. Nagyon fontos három pontot szereztünk, ami nagyon sokat számít majd.”

Borítókép: Összegyörnyedve: Horváth Ferencnek és a Honvéd-szurkolóknak nem sok nyugodt éjszakája volt az elmúlt évben (fotó: honvedfc.hu).

További tartalmak