Musorujsag
Élő Eredmények

Adrian Mutu egyre közelebb a Kisvárda kispadjához? A helyszínen figyelte a MOL Fehérvár elleni mérkőzést

Adrian Mutu egyre közelebb a Kisvárda kispadjához? A helyszínen figyelte a MOL Fehérvár elleni mérkőzést

m4sport.hu | Szerző: H. D.
Az OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnapi játéknapján a Kisvárda a MOL Fehérvár FC-t fogadta. A mérkőzést hazai csapat megüresedett vezetőedzői posztjával is szóba hozott, korábbi 77-szeres román válogatott labdarúgó, Adrian Mutu is a helyszínen tekintette meg Révész Attila sportigazgató társaságában.

Mint ismert, Joao Janeiro DAC-hoz való távozása után Erős Gábor ideiglenesen, az őszi szezon végéig vette át a Kisvárda irányítását.

A rétközi csapat sportigazgatója, Révész Attila korábban elárulta, Adrian Mutu mellett a DVSC-től nemrég távozó Huszti Szabolcs, az U19-es magyar válogatott szövetségi edzője, Tímár Krisztián, valamint az MTK korábbi vezetőedzője, a Honvéd kispadjával is hírbe hozott Michael Boris is képben van, mint lehetséges utód.

A 2018 óta tartó edzői karrierje során a Voluntarit, az al-Vahda U21-es csapatát,a román U21-es válogatottat és az FC U Craiovát is irányító, jelenleg klub nélküli Mutu korábban úgy nyilatkozott, megvárja az év végét, és csak utána dönt arról, hogy elfogadja-e a Kisvárda ajánlatát.

A Kisvárda–MOL Fehérvár mérkőzést végül 2–1-re a házigazda nyerte meg. Részletekés összefoglaló itt.

Borítókép: Révész Attila és Adrian Mutu (Fotó: M4 Sport)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Kisvárda otthon tartotta a három pontot a Fehérvár ellen
Az OTP Bank Liga 15. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Kisvárda a MOL Fehérvárt fogadta. A mérkőzés elején a várdaiak két gólt is szereztek 22 perc leforgása alatt, és bár a Fehérvár szépített, az egyenlítés már nem sikerült, a hazai csapat 2-1-re nyert.
Magyar futball