Musorujsag
Élő Eredmények
×

Bognár György: A VAR-nak semmi értelme, ha hatan úgy látták, szabályos gól volt

Bognár György: A VAR-nak semmi értelme, ha hatan úgy látták, szabályos gól volt

m4sport.hu
A Újpest győzelmét jogosnak érzi, Bognár György a Paks vezetőedzője, de nem ment el szó nélkül amellett, hogy a második hazai gólt szabálytalannak látta.

„A védekezésünkkel volt a legnagyobb probléma, az első tíz percben nagyon-nagyon gyengén játszottunk, nem ütköztünk, nem blokkoltunk – kezdett bele önkritikusan a paksi tréner. – Az Újpest megfordította a meccset. A játék képe alapján talán megérdemelten is nyert. Jobban játszottak, mint mi.”

Ettől függetlenül döntetlenre menthették volna a végén, de a gyenge védekezést nem bírta el a csapat – folytatta.

„A VAR-nak semmi értelme. A második gól biztos, hogy szabálytalan volt. A kispad előtt felrúgták Windeckert. Hogyha hatan úgy látták, hogy az egy szabályos gól, az nagy hiba.”

Bognár leszögezte, a leshatáron billegő újpesti gólokat nem vitatja, mert azt a kispadról nem tudta megítélni.

(A mérkőzés összefoglalójában 2:35-től látható a számon kért eset:)

A paksiak rossz formája miatt nem érzi nyomasztónak a helyzetet, mert a negatív periódus ellenére látja az erőt együttesében. Persze elismerte, hogy a védekezéssel küszködnek, amin egyelőre nem sikerült javítani.

Az Újpestet vezető Michael Oenning szerint jó teljesítményükre némi árnyékot vet, hogy ezúttal is fennállt a veszélye, nyert helyzetet adnak le.

Lendületbe kerültek, és mivel távolodnak a kiesőzónától, fontos szempont, hogy nem kell akkora nyomás alatt teljesíteniük.

Az Újpest a 4-3-as sikerével egy pontra megközelítette a Paksot.

Borítókép: Bognár György (m4sport.hu)

További tartalmak