Musorujsag
Élő Eredmények
×

Stöger: Ma tettünk egy lépést hátrafelé

Stöger: Ma tettünk egy lépést hátrafelé

m4sport.hu
A Ferencváros vezetőedzője szerint leginkább a türelem és a professzionalizmus hiányzott csapatából, amelyik 2–0-ra kikapott az egyébként remek teljesítményt nyújtó Debrecen vendégeként.

Peter Stöger hozzátette, az elmúlt időszakban sűrű volt a program sok mérkőzéssel, végig azt érezte, hogy előrefelé haladnak, ezúttal azonban tettek egy lépést hátrafelé.

Az osztrák szakember kérdésre válaszolva kitért Ryan Mmaee teljesítményére is, akit nemcsak azért cserélt le, hogy elkerüljék az esetleges kiállítását, hanem a játékával sem volt elégedett. „Nem volt rendben, hogy elrúgta a labdát a sárga lapja előtt. Talán a fókusz hiányzik nála, szeretném, ha megértené, hogy milyen nagy múltú klubnál játszik, mindenképpen tudnia kell, hogy ez milyen felelősséggel jár.”

A Debrecen kispadján első győzelmét arató Joan Carrillo szerint csapata megérdemelten nyert a jó erőkből álló Ferencváros ellen. A spanyol tréner külön kiemelte Dzsudzsák Balázst, aki kisebb sérülése ellenére vállalta a játékot, megmutatva, hogy hisz a csapatban és mindent megtesz a győzelemért.

A Loki második gólját szerző Tischler Patrik szerint a csapat megmutatta, hogy tud küzdeni. „Nagyon nehéz volt, a vonal alatt, kieső helyen kezdtük a mérkőzést, de nekünk nem ott van a helyünk, meg kell mutatnunk mindenkinek, hogy nem erre vagyunk hivatottak, hogy tudunk küzdeni. Ha így küzdünk-hajtunk minden meccsen, akkor ez győzelemmel fog párosulni.”

Botka Endre úgy vélte, az első félidőben nagyjából azt tudták játszani, amit megbeszéltek, a második félidőben azonban „mintha egy teljesen más csapat jött volna ki”, a bekapott gól után pedig szétestek. „A küzdés hiányzott. Ha azt nézzük, hogy csütörtökön, a Leverkusen ellen hogyan játszottunk és segítettük egymást, ahhoz képest ezen a mérkőzésen semmi nem valósult meg. Belül is azt lehetett érezni, hogy a Debrecen jobban akarja a győzelmet és ez nagyon szomorú.”

Borítókép: Peter Stöger (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek