Musorujsag
Élő Eredmények

Baráth Botond: Megint a végén b.sztuk el

Baráth Botond: Megint a végén b.sztuk el

m4sport.hu
Baráth Botond, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd magyar válogatott védője csalódottan nyilatkozott a Ferencváros elleni vereség után a piros-feketék hivatalos honlapjának.

 

A kispesti alakulat a hosszabbításban kapott gólt a Ferencvárostól, amivel 1–0-ra alulmaradt a címvédővel szemben. A találkozót követően Baráth Botond nem rejtette véka alá a véleményét.

„Megint összeraktuk a taktikát, jól működött, amit egész héten gyakoroltunk és megint a végén b.sztuk el, rendkívül dühítő így kikapni. Kompaktak voltunk, jól zártunk, a Fradinak csak a beadások után voltak kisebb helyzetei. Az elején volt egy nagy mentésünk, utána nem volt komolyabb hazai lehetőség. Igaz, a labdakihozatalok nem mentek tökéletesen, nem tudtunk annyit előre játszani, amennyit szerettünk volna, de amit csináltunk, azt jól csináltuk. Ami a gól utáni perceket illeti, az már veszett fejsze nyele, mindegy, hogy egy nullra, vagy kettő nullra kapsz ki, sajnos kevés időnk maradt, nem tudtunk már egyenlíteni.”

„Nem tehetjük meg, hogy hibázzunk, ez nem fér bele, és szerencsénk sincs, hogy esetleg az ellenfél hibázzon. Az ősz is megmutatta, egy pillanatra sem lankadhat a koncentráció” — zárta gondolatait a védő.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Ferencvárosi TC-Budapest Honvéd FC 1-0 (0-0)
Groupama Aréna, 7011 néző, v.: Iványi
gólszerző: Uzuni (92.)
sárga lap: Nguen (58.), Vécsei (61.), Uzuni (93.), illetve Lovric (22.), Klemenz (55.), Nono (90.), Baráth (96.), Hidi (96.)
Ferencváros:
Dibusz – S. Mmaee, Blazic, Kovacevic, Dvali – Vécsei, Loncar (Laidouni, 61.) – Zubkov (Szánthó, 73.), Nguen (Marin, 73.), Uzuni (Zachariassen, 97.) – R. Mmaee
Honvéd:
Szappanos – Lovric, Baráth, Klemenz, Tamás K. – Nagy G., Nono (Hidi, 96.), Pantelic, Zsótér – Nagy D. (Kerezsi, 93.), Lukic (Balogh N., 88.)

 

Borítókép: www.honvedfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek