Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nem érkezik új tréner Kisvárdára, Erős Gábor marad a vezetőedző

Nem érkezik új tréner Kisvárdára, Erős Gábor marad a vezetőedző

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján tudatta, hogy jövőre is Erős Gábor marad az alakulat vezetőedzője.

 

Révész Attila sportigazgató a karácsonyi bejelentésében azt is elárulta, hogy ő fogja a szakmai stáb licencét adni.

„Joao Janeiro távozása óta több edzőjelölttel is egyeztettünk, közülük Adrian Mutuval maradtunk a legtovább kapcsolatban, nem véletlen, hogy ő személyesen is megtekintette csapatunk Fehérvár elleni mérkőzését. Érdekelte őt a feladat, de közben jelezte, nagy álma válna valóra, ha a román válogatott szövetségi kapitánya lehetne, és azóta kiderült, hogy ő a fő várományosa a pozíciónak” – mondta el Révész.

„Nem akartunk volna úgy járni, mint Joao Janeiro esetében, és még egyszer új vezetőedzőt keresni amiatt, mert máshova hívják a mi edzőnket. Így aztán megerősödött bennem az a korábban érlelt döntés, hogy marad az a felállás, amellyel befejeztük az őszi szezont, vagyis Erős Gábor irányítja a csapatot. A licencgondok egyik megoldása, ha kívülről hozunk mellé megfelelő végzettséggel rendelkező szakembert, de csak ezért nem akartunk senkinek új életpályamodellt biztosítani, ezért a jövőben én adom a szakmai stábnak a pro-licences képesítésemet, ennek minden kötelezettségével együtt. Régi vágyam, hogy ki tudjunk nevelni olyan edzőt, akire bátran rá lehet bízni a felnőttcsapatot. Erős Gábor bizonyította, hogy ilyen. A játékosok is azt szerették volna, ha marad az általa képviselt vonal, a csapat körül tevékenykedők is bátorítottak ennek a döntésnek a meghozatalára. Gabi a szurkolók körében is népszerű, ezért, ha úgy tetszik, közkívánatra, de szakmailag megalapozottan hoztuk meg ezt a döntést.”

A Kisvárda 17 fordulót követően, 34 pontjával a második helyen áll a magyar élvonalban.

 

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak