Musorujsag
Élő Eredmények

A Honvédtól igazolt a Puskás – hivatalos

A Honvédtól igazolt a Puskás – hivatalos

m4sport.hu
A Puskás Akadémia hivatalos oldalán jelentette be, hogy megvásárolta Mohamed Mezghranit a Budapest Honvédtól.

Az algériai-belga jobbhátvéd három évet követően mondott búcsút a Budapest Honvédnak, amellyel 2020-ban Magyar Kupát nyert. Mohamed Mezghrani összesen 68 tétmérkőzésen lépett pályára a kispesti csapatban, ám az elmúlt néhány hónapban kikerült a piros-feketék meccskeretéből, így ősszel mindössze nyolc bajnokin lépett pályára. A Honvéd honlapja emlékeztet: 2021 májusában létfontosságú találatot szerzett a Budafok otthonában, hiszen lényegében azzal a góllal biztosította be bennmaradását Horváth Ferenc együttese.

A 27 esztendős játékos átigazolási díj ellenében váltott csapatot, s két és fél éves szerződést kötött a Puskás Akadémiával, már utazik kedden a felcsúti csapat edzőtáborába is.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ellenfélként már megfordultam párszor erre, így nem ismeretlen számomra a csapat. A Puskás Akadémia FC számított rám, bíztak bennem, ezt pedig szeretném viszonozni. Arra fogok összpontosítani minden erőmmel, hogy jó teljesítményt nyújtsak, mert szeretném hozzásegíteni a csapatot, hogy továbbra is biztosítsa pozícióját az őt megillető helyen, a legjobb három csapat között” – idézi Mezghranit a pfla.hu.

A légiós az OTP Bank Liga harmadik helyén álló Puskás Akadémia első téli szerzeménye.

Borítókép: honvedfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Két újabb érkező és három távozó az MTK-nál
A magyar labdarúgó élvonalban szereplő MTK Futács Márkó után két újabb igazolást jelentett be hétfő délelőtt: Szakály Dénes a Siófoktól, Andrej Kadlec a szlovákiai Szeredtől érkezik.
Magyar futball