Musorujsag
Élő Eredmények

Két újabb érkező és három távozó az MTK-nál

Két újabb érkező és három távozó az MTK-nál

m4sport.hu | Szerző: Kun Dániel
A magyar labdarúgó élvonalban szereplő MTK Futács Márkó után két újabb igazolást jelentett be hétfő délelőtt: Szakály Dénes a Siófoktól, Andrej Kadlec a szlovákiai Szeredtől érkezik.

Január 3-ára már három téli igazolást jelentett be az MTK labdarúgócsapata. December 30-án Futács Márkóval indították a sort, majd hétfőn újabb két játékos szerződtetését tették hivatalossá.

A támadó középpályás Szakály Dénes a másodosztályú Siófoktól érkezik, melynél 2019 tavaszán együtt dolgoztak az MTK jelenlegi vezetőedzőjével, Márton Gáborral.

A szélső védőként és középpályásként is bevethető Andrej Kadlec a szlovák élvonalban jelenleg hetedik helyen álló Szeredtől igazol át, az elmúlt időszakban mutatott kiváló teljesítménye miatt az év csapatába is bekerült a Fortuna Ligában. A 25 éves szlovák védő 16 mérkőzésen négy gólt és két gólpasszt jegyzett az ősz során.

A két új igazolás mellett távozókat is bejelentett a kék-fehér klub: közös megegyezéssel szerződést bontott Tiago Ferreirával és Srdjan Dimitrovval, míg Haraszti Zsolt kölcsönjátéka lejárt, így visszatér Paksra.

Borítókép: mtkbudapest.hu

További tartalmak