Musorujsag
Élő Eredmények

Távozott a Honvéd brazil védője

Távozott a Honvéd brazil védője

m4sport.hu
A Budapest Honvéd FC hivatalos honlapján számolt be, hogy távozik az együttestől Talys Oliveira, így a 18 esztendős Benczenleitner Barna több lehetőséget kaphat a felnőttcsaptban.

A honvedfc.hu közlése alapján távozik a klubtól Talys Oliveira. A brazil balhátvéd nyáron érkezett egy évre kölcsönbe az NK Osijek csapatától, de nem sikerült beverekednie magát az együttesbe, csupán három bajnoki- és két Magyar Kupa-mérkőzésen kapott lehetőséget.

Talys Oliveira a ciprusi Pafos FC-hez szerződik.

Helyére nem igazol új játékost a Honvéd, hiszen az első csapat keretének tagja már a 18 esztendős Benczenleitner Barna, aki ősszel a kispestiek NB III-as csapatában játszott, 16 meccsen egyszer talált be. Az NB I-ben eddig öt alkalommal ülhetett le a kispadra.

Benczenleitner rendkívül fontos tagja volt ősszel az elitkörbe jutó U19-es válogatottnak is, több gólpasszal, illetve tizenegyesek kiharcolásával is segítette a csapatot védőmunkája mellett.

Talys Oliveira a Honvéd harmadik januári távozója, új játékos(oka)t egyelőre nem jelentett be az OTP Bank Liga nyolcadik helyezettje.

 

Borítókép: honvedfc.hu

További tartalmak