Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hivatalos: Törökországban folytatja az Újpest elefántcsontparti támadója

Hivatalos: Törökországban folytatja az Újpest elefántcsontparti támadója

m4sport.hu
Az Újpest FC hivatalos honlapján közölte, hogy kölcsönben a török másodosztályú Samsunspor együttesénél folytatja pályafutását Junior Tallo.

Tallo 2020 nyarán érkezett a lila-fehérekhez, összesen 40 tétmérkőzésen lépett pályára, 12 gólt szerzett és nyolc gólpasszt osztott ki Újpest-mezben, s Magyar Kupa-sikerhez is hozzásegítette a fővárosi klubot. Emellett egyedi, néha igen vehemens személyisége is emlékezetes lehet, elég csak a tavaly februári DVTK-találkozót említeni, ahol ötmeccses eltiltást szedett össze, mert a második sárga lapja (amit szándékos időhúzásért kapott) után elképesztő cirkuszt rendezett az oldalvonal mellett.

Az elefántcsontparti válogatottal korábban Afrikai Nemzetek Kupáját is nyerő Tallo egyelőre fél évre kölcsönbe kerül a török másodosztály nyolcadik helyezettjéhez, de a Samsunspor kivásárlási joggal rendelkezik.

A támadó érzelmes hangvételű posztban búcsúzott a klubtól, a szurkolóktól:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tallo Gadji Celi carmel JR (@juninolegenial11) által megosztott bejegyzés

Nem is tudom, hogyan kezdjem! Először is ezermillió köszönet a csodálatos pillanatokért és támogatásotokért. Életet és lehetőséget adtatok nekem, hogy újra magas szinten játszhassak, amiért örökké hálás leszek. Köszönöm a csodálatos szurkolóknak a támogatást, én mindig egy leszek közületek! Nagy szeretettel gondolok csapatra és sok szerencsét kívánok a csapattársaimnak, hogy jól sikerüljön a szezon második fele számukra! Utóirat: ez nem egy búcsú, mert mindig egy leszek közületek!” – írta.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak