Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szerződést hosszabbított kapusával a MOL Fehérvár

Szerződést hosszabbított kapusával a MOL Fehérvár

m4sport.hu
Kovács Dániel további három évig a székesfehérváriak játékosa lesz.

Kovács Dániel 2019 májusában az NB II-es Soroksártól igazolt Fehérvárra, korábban még nem szerepelt az élvonalban. A piros-kékek folyamatos kapusproblémái miatt – Kovácsik Ádám és Emil Rockov is hosszú sérülésekkel bajlódott – a csapat elsőszámú hálóőrévé lépett elő, összesen 34 tétmeccsen védett, ősszel 12 bajnokin kezdődött a nevével a Fehérvár összeállítása.

A 27 éves kapus szerződése nyáron járt volna le Sóstón, a felek azonban ezt meghosszabbították 2025. június 30-ig.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Vidi hosszú távon számol velem. Sokat dolgoztam azért, hogy ma itt tarthassak, őszintén mondom, hogy megtiszteltetés számomra ehhez a klubhoz tartozni és hétről hétre felvenni a Vidi-mezt. Szűk körben egy pohár borral majd biztos megünnepeljük a szerződéshosszabbítást, amikor lesz rá alkalom. Bízom benne, hogy új célokért küzdhetek majd és sikerekben gazdag évek állnak előttem itt Székesfehérváron, a Vidi játékosaként” – nyilatkozta a MOL Fehérvár hivatalos honlapjának Kovács Dániel.

„Kovács Dani olyan teljesítményt nyújtott a csapatban tavaly tavasszal és ősszel is, amellyel egyértelműen bizonyította, hogy hosszú távon számolhat vele a klub” – fogalmazott az aláírást követően Sallói István sportigazgató.

Borítókép: molfehervarfc.hu

További tartalmak