Musorujsag
Élő Eredmények

Ősi riválistól igazolt utánpótlás-válogatott védőt a ZTE

m4sport.hu
A Zalaegerszegi TE labdarúgócsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Szombathelyi Haladás együttesétől Mocsi Attilát.

21 éves, remek felépítésű középhátvéd csapatunk harmadik téli érkezője. Mocsi Attila a Haladástól érkezik Zalaegerszegre, ahol fiatal kora ellenére, meghatározó tagja volt a Vas megyei együttesnek. Mocsi a Győri ETO FC-ben nevelkedett, majd 2017-ben Fehérvárra igazolt, ahol már 18 évesen bemutatkozhatott az NB I-ben. A hátvéd végig járta az utánpótlás-válogatottakat és jelenleg is fontos tagja a Gera Zoltán vezette U21-es együttesnek. Mocsi Attila hosszú távú, 2025-ig szóló szerződést írt alá a ZTE FC-vel – írta a ZTE hivatalos honlapja.

Nagyon örülök, hogy itt lehetek és az NB I-ben bizonyíthatok. Bízom benne, hogy tudok élni ezzel a lehetőséggel, szeretném a csapatot segíteni. Bizakodó vagyok és nagyon várom már, hogy a csapattal edzhessek, majd ezt követően bemutatkozzak Zete-mezben” – fogalmazott az aláírást követően Mocsi Attila, aki Halmai Ádám és Zsóri Dániel után a kék-fehérek harmadik téli szerzeménye.

Információink szerint a Mocsi Bobál Dávid helyére érkezhet az egerszegi védelembe, aki egyre közelebb van a mezőkövesdi aláíráshoz.

További tartalmak