Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Egy nagyon fontos lépcsőfok a Loki a karrieremben” – első interjúját adta a DVSC új szerzeménye

„Egy nagyon fontos lépcsőfok a Loki a karrieremben” – első interjúját adta a DVSC új szerzeménye

m4sport.hu
Első nyilatkozatát adta a DVSC-nek Dorian Babunski, a labdarúgó NB I-ben szereplő alakulat friss szerzeménye.

 

A 25 esztendős támadó leigazolását hétfőn jelentette be a hivatalos honlapján a debreceni együttes – mint ismert, Dorian Babunski annak a David Babunskinak az öccse, aki tavaly nyáron szerződött a DVSC-hez, így biztosan könnyebb lesz a beilleszkedés a csatár számára.

Dorian Babunski az érkezése után, kedden az első interjúját adta a magyar csapatnak – a játékos elárulta, hogy miért pont a DVSC-t választotta.

Mióta megkeresett a DVSC, érzem, hogy egy nagy klub, kiváló lehetőségekkel. A pallagi edzőközpont és a Nagyerdei Stadion is fantasztikus, emellett mindenki profi, akivel eddig találkoztam. Egy nagyon fontos lépcsőfok a Loki a karrieremben. A testvérem miatt persze sok meccsét láttam a csapatnak, az eddigi tapasztalataim alapján pedig úgy vélem, gyorsan és könnyen megy majd a beilleszkedés. Az az igazság, voltak más külföldi ajánlataim is, de jelenleg a Debrecen a tökéletes megoldás a fejlődésem szempontjából.”

A fiatalabbik Babunski szót ejtett az NB I-ről is.

Figyelemmel követtem az idei szezont, és lenyűgöztek az infrastrukturális körülmények, illetve az itt futballozó játékosok tehetsége is említésre méltó. A csapatok próbálnak minél magasabb szinten futballozni, hogy megközelítsék a komolyabb európai bajnokságok szintjét. Versenyképes és kihívást jelentő az NB I, melyben a sok jó labdarúgónak köszönhetően én is a maximumra törekszem majd.”

Az északmacedón csatár beszélt a céljairól is.

„Az elsődleges, hogy jó teljesítménnyel segítsem a gárdát. Szeretném, ha a Loki visszakerülne a tabella azon fokára, amelyet megérdemel, ez viszont csak úgy kivitelezhető, ha elkezdjük nyerni a meccseket. Üzenem a debreceni drukkereknek, hogy Magyarország legjobbjai közé tartoznak. Nagyon várom, hogy találkozzak velük, és közösen sok szép élménnyel gazdagodjunk. Azt megígérhetem, ennek érdekében személy szerint mindent megteszek a pályán, más út nem lehet a céljaink elérése érdekében.”

A Debrecen 17 fordulót követően 18 ponttal a kilencedik helyen áll az NB I-ben, ám csupán három egység választja el a kiesőzónától.

 

Borítókép: www.dvsc.hu/

További tartalmak

Kapcsolódó hírek