Musorujsag
Élő Eredmények
×

Waltner Róbert: Szépen megtanulta tőlem, hogyan kell érkezni, most megittam a levét

Waltner Róbert: Szépen megtanulta tőlem, hogyan kell érkezni, most megittam a levét

M4 Sport
Waltner Róbert és Bognár György is egyetértett abban, hogy a Paks nem a jobb teljesítményének köszönheti a ZTE elleni 3-2-s győzelmét az OTP Bank Liga 18. fordulóban. A vendégek vezetőedzője a saját hibáikat, a játékvezető döntését és egykori játékosa remeklését is megemlítette az eredményt befolyásoló okok közt.

Waltner szerint jobban játszottak, több helyzetük volt – később emiatt duplán fájónak nevezte a vereséget. „Viszont olyan hibákat követtünk el, amiket megbüntettek.”

A kapott gólokra külön kitért. Az első esetében igazságtalannak tartja a játékvezető nagylelkűségét, hogy előnyszabályt alkalmazott, majd mégis megítélte a szabadrúgást. „A másodikat azt benyeltük, az ötösön belül az egyik legjobban fejelő ember üresen fejel.” Ádám Martin újabb góljáért a taktikai fegyelmezetlenség mellett – a megbeszéltekkel szemben nem léptek ki a gólpasszt adó Bognár Istvánra – magát is korholta az edző. „Ádám Martin nagyszerűen érkezik a kapu elé. Szépen megtanulta tőlem Kaposváron, hogy hogyan kell. Most megittam ennek a levét” – mosolyodott el első ízben a értékelése során a szakember, aki azért az együttesében duplázó Zimonyi Dávidot is dicsérte.

Bognár György egyébként egyetértett kollégájával, hogy nem minőségi játékkal kerekedtek felül. „Amit elképzeltem erre a meccsre, az nem nagyon sikerült. Sőt a második félidőre mást találtam ki, az se igazán működött” – vallotta be. A középpályán annak ellenére sem szereztek elég labdát, így nem profitáltak abból, hogy harcos, sokat futó futballisták kaptak szerepet – összegzett a paksiak trénere, aki a győzelem mellett annak is örülhetett, hogy a tabellán is megelőzték ellenfelüket.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: Bognár István szabadrúgása védhetetlennek bizonyult
Már a 11. percben megszerezte a vezetést a Paks a Zalaegerszeg ellen, az OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján. Bognár István gyönyörűen tekerte el a sorfal fölött a labdát, a ZTE kapusa mozdulni sem tudott a lövésre.
Magyar futball
Ádám négyévtizedes rekordja, működő diktatúra – tíz jóslat az OTP Bank Liga tavaszi szezonjára
Az OTP Bank Liga egy megfoghatatlan tünemény, amelyben csak a változás állandó, és a meglepetés legkevésbé sem meglepő. Itt a sereghajtó legyőzi a bajnokesélyest, a kapust bezárhatják az öltözőbe, az edzőket pedig már szinte rutinból cserélgetik. A tavaszi szezon kezdetével azonban megpróbálunk rendet rakni az NB I romantikus káoszában, és tíz jóslattal állunk az elkövetkező hónapok elé.
Magyar futball