Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szabics Imre nem vette észre, hogy a szurkolók a távozását követelték volna

Szabics Imre nem vette észre, hogy a szurkolók a távozását követelték volna

M4 Sport
A kihagyott helyzetek miatt bosszankodott Szabics Imre, a Mol Fehérvár vezetőedzője, miután együttese a Puskás Akadémia ellen vereséggel kezdte a tavaszi idényt az OTP Bank Ligában.

Szabics szerint jól kezdték mindkét félidőt, bár a szünet előtt adódtak gondjaik, végig labdabirtoklási fölényben voltak az 1-0-ra elveszített találkozón. „A semmiből a Puskás Akadémia megszerezte a vezetést, utána jól védekeztek, egyszerűen nem találtunk ellenszert az utolsó tizenöt-húsz percben, nem tudtunk elegendő nyomást gyakorolni rájuk” – foglalta össze önkritikusan a látottakat. Hozzátette, négy komoly lehetőségük adódott, amiből minimum egyet ki kellett volna használni: „Ez az amit a játékosok szemére lehet vetni, hiszen egy ilyen rangadón élesebbnek kell lenni.”

A türelmüket vesztett fehérvári szurkolók a mérkőzés során a szakember távozását követelték, Szabics ehhez csak annyit fűzött hozzá, nem vette észre, hiszen a játékra koncentrált.

Az esetleges további erősítésekről elmondta, klubházon belül egyeztetnek ezekről, de nem tartoznak a nyilvánosságra.

A Puskás Akadémiát irányító Hornyák Zsolt bevallotta, akárcsak a csütörtöki Ferencváros elleni győzelem során, a második félidő elején a fáradtság jeleit érezte a csapatán: mélyen kezdtek védekezni, de a cserékkel sikerült frissíteniük. A góllal kapcsolatban megjegyezte, épp azt hiányolta addig, hogy nem érkeztek a beadásokra. Ha az élen vagy maradnak, annak örül, de hűtötte a kedélyeket, mert ugyan két nehéz meccsen nyertek, de jönnek a továbbiak.

Borítókép: Facebook/MOL Fehérvár FC

További tartalmak