Musorujsag
Élő Eredmények

Az Újpestnek adta kölcsön támadóját a MOL Fehérvár – hivatalos

Az Újpestnek adta kölcsön támadóját a MOL Fehérvár – hivatalos

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönvette a MOL Fehérvártól Budu Zivzivadzét.

A MOL Fehérvár FC labdarugója, aki az idei bajnokságban ugyan 12-szer lépett pályára, de leginkább csereként számított rá eddigi alakulata, aláírta kölcsönszerződését. A két klub mindenben megegyezett egymással, így elhárult az utolsó akadálya is annak, hogy Budu Zivzivadze legközelebb már a csapatunkat erősítse a bajnokságban – olvasható az Újpest FC hivatalos oldalán.

A klubhonlap hozzáteszi, hogy a 27 éves támadó 2019 nyarán debütált az OTP Bank Ligában és azóta az NB I-ben már 75-ször szerepelt. Zivzivadze valószínűleg a több játéklehetőség miatt is választotta az Újpestet, és így együtt küzdhet majd honfitársával, Giorgi Beridzével , valamint hogy mindketten bekerüljenek hazájuk válogatottjába, melyben eddig nyolcszor szerepelt, legutóbb 2021 nyarán.

„Tudom, hogy ez egy nagy klub, nagy történelemmel, ezért nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az együtteshez. Jó érzés, hogy itt lehetek Újpesten. Szeretnék minél előbb csatlakozni a csapattársaimhoz, és együtt küzdeni velük a pályán a sikerekért” – mondta az aláírást követően Zivzivadze.

A kölcsönszerződés a 2021/2022-es szezon végéig szól.

Borítókép: ujpestfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek